0
Ett kunskaps- och säkerhetsföretag sedan 1990

ID-kort | Programvaror

Programvaror för ID- och behörighetskort


 

ID Enterprise

Detta är vårt flaggskepp för en effektiv produktion av ID- och behörighetskort. Programmet innehåller många avancerade funktioner för import och export av data, kopplingar till externa passersystem, inbyggd rapportgenerator och mycket mer.

Med programmet ID Enterprise Plus kan man från olika orter enkelt beställa sina kort med en ID Online-klient. Online-klienten skickar kortbeställningar krypterat - antingen via Internet, eller i ert intranät till er kortproduktion. ID Enterprise Plus läser automatiskt upp dessa i SQL-databasen. Operatören kontrollerar de beställningar som kommit in och justerar bildkvaliteten vid behov. Därefter tillverkas korten med ett klick.

Jämför programmen

ID-Express

Vårt mest sålda ID-program är en prisvärd och komplett programvara för kortillverkning. Avancerade funktioner för hantering av foton, kortlayouter och utskrifter på olika typer av skrivare. ID Express kombinerar kortuppgifter med lämplig layout för utskrift av professionella ID- eller behörighetskort. Alla uppgifter sparas i krypterade kortfiler för högsta säkerhet. Magnet och streckkoder ingår som standard. Sökning och redigering sker snabbt och effektivt.

Ett mycket lättanvänt program som vi levererat och vidareutvecklat sedan slutet av 1990-talet. Programmet är på svenska och installeras på några sekunder.

 

Ladda hem program och uppdateringar till våra ID-system.

Utan programlicens körs programmen i demoläge, och vissa funktioner är blockerade.
Kontakta oss om du vill testa programmet fullt ut, så skickar vi en tidsbegränsad full licens utan kostnad.

Dat.: 2019-01-17
 
Ver: 2.18
 
7 711 kB
 
2 995 kB

ID Enterprise

Med hjälp av programvaran ID Enterprise kan ID- och behörighetskort designas fritt med foto, bakgrundsbilder, logotyper, person och kortuppgifter. ID Enterprise är byggt på mångårig erfarenhet av ID-korttillverkning.
Hantering av data och bilder är blixtsnabb. Utskrift av de färdiga korten sker på valfri skrivare. Kodning av magnetband samt utläsning av MifareID ingår som standard, liksom hantering av streckkoder och en särskild layout-editor för utformning av egna kortlayouter, och mycket mer.

Dat.: 2011-05-27
 
Ver: 2.98
 
3 513 kB
 
1 761 kB

ID Express

Windows-program för ID-kort, behörighetskort och passerkort. Komplett med layouteditor. Inkluderar programmet ID Badge för utskrift av tillfälliga kort, numrerade kortserier etc.