0
Ett kunskaps- och säkerhetsföretag sedan 1990

Parkeringstillstånd | Privat verksamhet

Tillverka egna P-tillstånd

 

Seriline har funnits i branschen i många år. Vi vet vad kunderna kräver och vilka behov och önskemål olika användare har. Därför är våra program överskådliga och lättanvända för administration och tillverkning av olika typer av parkeringstillstånd. Skriv helt enkelt in uppgifterna i programmet, alternativt läs in data från Excel eller databas. Programmet sköter resten.

Programvara anpassad till sin användare

Det spelar ingen roll vilken typ av tillstånd du ska utfärda. Programmet hjälper dig att anpassa både innehåll, utseende och funktion. Enkelt och flexibelt.

Bästa möjliga ekonomi

Inga speciella krav ställs på kringutrustning. Inga särskilda investeringar krävs för att komma igång. Alla typer av skrivare som fungerar i Windows kan användas. Använd alltså den utrustning som redan finns.

Skapa själv tillståndens utseende

Med det inbyggda layoutprogrammet kan du fritt styra tillståndens utseende. Format och utseende på texter och grafik kan varieras fritt. Texter, logotyper, grafik och bilder placeras enkelt ut på rätt plats. När ett kort skrivs ut eller visas på bildskärmen hamnar kortets data automatiskt på rätt plats, enligt den kortlayout som du har bestämt.Ladda kostnadsfritt hem programmet till vårt P-system för utvärdering.

Utan programlicens körs programmet i demoläge, och vissa funktioner är blockerade.
Kontakta oss om du vill testa det fullt ut, så skickar vi en tidsbegränsad full licens utan kostnad.

Dat.: 2015-03-20
 
Ver: 1.08
 
4 558 kB
 
2 418 kB

P-Express

Specialprogram för P-tillstånd
Programmet är framtaget för dig som vill utfärda professionella P-tillstånd till exempelvis personalparkeringen eller till de boende.
Enkel och flexibel programvara på svenska.

Beställ programmet >>>

I vår webbshop hittar ni programvaror utrustning och tillbehör till P-tillstånden

BESÖK WEBBSHOPEN