0
Ett kunskaps- och säkerhetsföretag sedan 1990

PR-kort | Programvara

Nytt program för PR-kort

 

Seriline presenterar nu en ny version – PR-kort 3 – av programmet för tillverkning av parkeringstillstånd för rörelsehindrade.
Den nya versionen innehåller flera nya funktioner som har efterfrågats av våra kunder.

 

PR-kort 3 innehåller följande nyheter:

• Automatisk koppling till nationell spärrtjänst
• Förbättrad databashantering
• Flera sökfunktioner
• Hantering av bilagor
• Utskrift av dokument.
• Förbättrad statistik

Automatisk koppling till nationell spärrtjänst

I samarbete med företaget Mobiway/SmartPark har vi skapat en lösning för registrering och kontroll av parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Programmet kan anslutas till spärrtjänsten och skickar automatiskt uppgifter om giltiga och spärrade kort till den nationella PRH-databasen.
Detaljerad information om hur kommunen ansluter sig till spärrtjänsten kommer i ett separat dokument tillsammans med leverans av programmet.

 

Förbättrad databashantering

Fram till nu har programmet PR-kort lagrat kortdatan i en databas, medan foto och namnteckning sparats som filer i en bildmapp. Den nya versionen PR-kort 3 lagrar all data, inklusive bilder och bilagor, i databasen. Som databas kan exempelvis MS SQL Server användas. Efter installation importeras all befintlig data till den nya miljön med en inbyggd importfunktion i programmet.

 

Flera sökfunktioner

PR-kort 3 gör arbetet med PR-kort enklare och tydligare än förut. Fler uppgifter blir lättare sökbara. Bland annat finns det egna flikar för ett antal uppgifter från kortlistan. Det finns egna flikar för nya ansökningar, alla avslag, vilka kort som är klara för tillverkning/beställning, spärrade kort, etc.
Programmet filtrerar blixtsnabbt fram den aktuella informationen och visar den på vald flik.

 

Hantering av bilagor

Läkarintyg och andra typer av bilagor kan i nya PR-kort 3 skannas in och sparas i databasen. Det går både att läsa in bilagor från en fil och att skanna in dem från ett pappersdokument. Bilagorna kan när som helst öppnas från programmet och skrivas ut papper.

 

Utskrift av dokument

Med PR-kort 3 kan du enkelt skapa brevmallar för vanligt förekommande dokument. Det kan exempelvis vara delegationsbeslut på en ansökan som ska skickas till den sökande. Adresser och andra personliga uppgifter hämtas automatiskt från databasen till brevet. Med ett klick skriver du sedan ut breven i ett eller flera exemplar.

 

Förbättrad statistik

Statistiken över utfärdade kort (till höger i programfönstret) har utökats.
Det går snabbt att exempelvis se antalet utfärdade kort vid årsskiftet.
Statistiken kan ge svar på många frågor: Hur såg det ut tidigare år?, Hur hög andel män/kvinnor har fått parkeringstillstånd?, Hur många är förare respektive passagerare? osv.

 

 

Beställ programmet till PR-korten direkt i vår webbshop

BESÖK WEBBSHOPEN