0
Ett kunskaps- och säkerhetsföretag sedan 1990

Nyheter för besökssystemet VISITOR 7.30


I nya releasen av VISITOR 7.30 har det tillkommit massa nya och smarta funktioner som underlättar för våra kunder. Ett axplock av alla nyheter är att man nu har möjlighet att avisera besökaren redan när bokningen av besöket görs. Detta kan göras både från VISITOR Reception och VISITOR Web och aviseringen sker via sms och/eller email. Vilken information som skickas med i aviseringen bestämmer kunden helt själv. Det även skickas med en QR-Kod som gör att ankomstregistrering blir mycket smidigare och snabbare.

Vid ankomst visar besökaren upp QR-koden för en läsare (direkt ifrån sin mobiltelefon) och blir då automatiskt incheckad samtidigt som besöksetiketten skrivs ut och besöksmottagaren får en avisering via sms och/eller ett email. På detta sätt så slipper både receptionspersonal och förbokade besökare att skriva in sig manuellt vid ankomst.

Denna lösning har vi tagit fram för att möta marknadens efterfrågan kring självservicetjänster och den har blivit en riktig kioskvältare. För oss handlar det om att vi tillsammans med våra kunder skall jobba med kostnadsbesparingar i kombination med att uppnå en högre säkerhetsnivå.