0
Ett kunskaps- och säkerhetsföretag sedan 1990

Besökssystem | Utrustning

Utrustning till besökssystem

 

Etikettskrivare

Namnetiketten till en besöksbricka skrivs oftast ut på en etikettskrivare. Utskriften tar ungefär en sekund och kostnaden för materialet är låg. Namnetiketten kan skrivas ut på ett självhäftande material, men många gäster vill inte ha klister direkt på sina kläder. Därför kan det vara bättre att placera namnetiketten i en plastficka med ett halsband eller fjäderspänne som lätt kan fästas på en blus eller en kavaj.
Besöksbrickan är stor som ett kreditkort. Det finns etiketter som av säkerhetsskäl ändrar färg efter en viss tid.


Laserskrivare

En annan metod är skriva ut en specialblanket med en vanlig laserskrivare. Storleken på blanketten är vanligen A4 eller A5 med en förstansad del för själva besöksbrickan. Blanketten är tryckt med ett säkerhetstryck, och den del som inte används till besöksbrickan kan innehålla information till besökaren om exempelvis utrymmningsvägar.


Plastkortskrivare

Riktigt exklusiva besöksbrickor kräver kortskrivare. På en sådan kan du skriva ut korten i färg eller monokromt. Kortet blir som ett kreditkort .
Det finns plastkort som kan återanvändas upp till 500 gånger. Informationen raderas och ny namninformation skrivs in.

I vår webbshop går det att beställa förbrukningsmateriel, kortfickor och andra produkter till besökssystemet.


Streckkodläsare

En streckkod på besöksbrickan underlättar utcheckningen och gör den nästan omärklig. Besökaren eller receptionisten håller helt enkelt upp besöksbrickan framför en streckkodläsare. Besöket avslutas på ett professionellt sätt och arbetet i receptionen underlättas.

I vår webbshop hittar ni programvaror, utrustning och tillbehör till besökssystemet.

BESÖK WEBBSHOPEN